Μύλος Ελαιώνες
xs
sm
md
lg

H Μύλος Ελαιώνες

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τα κτήματα μας ξεκίνησε την διαδικασία παραγωγής και παράδοσης των προϊόντων της το 1950. Από τότε, ποτέ δεν σταματήσαμε να έχουμε ως στόχο τα προϊόντα που ορίζονται από την κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη θρεπτική αξία.

Οι ελαιώνες μας , οι όποιοι αποτελούνται σχεδόν εξολοκλήρου από την Κορωνέικη ποικιλία, βρίσκονται στη Μεσσηνία, σε ένα μικρό ημιορεινό χωριό στο νότιο τμήμα της Ελλάδας, που ονομάζεται Νερόμυλος.

Η θέση που βρίσκονται οι ελαιώνες μας έχει το ιδανικό ξηρό κλίμα καθώς και τις περιβαλλοντικές συνθήκες που απαιτούνται για την παραγωγή ενός από το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στον κόσμο.

Ως οικογενειακή επιχείρηση νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια για το Μεσσηνιακό ελαιόλαδο που παράγουμε.

Πιστεύουμε ότι δεν είναι μόνο μια προσπάθεια ευχαρίστησης μας προς τις οικογένειες και τους φίλους μας σχετικά με τη διατροφή και την υγεία, αλλά ότι μπορεί επίσης να ενισχύσει την απόλαυση της ζωής σας.

Οι αξίες που μένουν σταθερές στο χρόνο, όπως η παράδοση, η αγάπη για την καθαρότητα και την αυθεντικότητα, η αλληλεγγύη, η ελληνική ύπαιθρος, η χλωρίδα και πανίδα της χώρας μας, η πρώτη ύλη που παράγεται με πολλές ώρες εργασίας, αλλά και η αγάπη για ποιότητα και, πάνω από όλα, σεβασμό τόσο απέναντι στους ανθρώπους όσο και το περιβάλλον, είναι τα θεμέλια της Μύλος Ελαιώνες.